<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

 

Hvem er turfamilien?

Aiko

Aiko

Aiko har vært på høyere fjell enn de fleste, oppvokst blant aper i jungelen i Thailand, er en ivrig fjellklatrer og elsker å rappellere. Hennes største ønske til 8-årsdagen var en ordentlig tursekk og en turkniv. Hun er like gjerne med pappa og hjelper til med å sette opp telt og finne ved som hun er på å klatre i trær og leke seg som unger flest.

Saga

Saga

Saga er redd for det meste, men vil være mye større enn hun er og prøver derfor så godt hun kan! Hun har allerede sitt eget fjell oppkalt etter seg i Innerdalen, og hun elsker dyr, bading i kaldt fjellvann og store og små eventyr. Hun måtte lære seg å gå på sin aller første telttur da hun var 2,5 år, og etter det har hun ikke sett seg tilbake!

Leo

Leo

Leo ønsker å være kulere enn storesøstrene sine, så han jobber iherdig med å samle poeng med mamma og pappa. Har besteget vulkaner i Nicaragua, sovet et par uker i telt før han ble 6 måneder og lekt seg over Romsdalseggen. Er med på klatretrening flere ganger i uka, og gleder seg veldig til å bli stor.

Viggo & Isabella

Viggo & Isabella

En svenske. En norske. En øy i Thailand. Resten er historie. Vi deler den samme eventyrlysten, utfartstrangen og de samme drømmene om å leve litt ekstra, nyte litt mer hver eneste dag. Våre drømmer har tatt oss over store fjell og daler i Europa og Mellom-Amerika, men mest i Norge. Både på vann og til lands, på ski og til fots, med og uten barn, pulk, bæreseler og enorme ryggsekker, fortsetter vi å oppleve, erfare, lære og glede oss over livet sammen!

Sammen er vi en familie på tur!

Vi er er to voksne og 3 barn. I blant er vi bare to voksne og ett barn, men det går fint det også. Vi er kanskje en utypisk A4 familie, eller en veldig typisk en.

Aiko og Saga er de to eldste barna, som til daglig bor hos sin mor i Göteborg. Annenhver helg og i ferier er de på besøk til pappafamilien, og da fyller vi tiden vi har med eventyr og kos.

Leo kom til verden en maidag i 2017 og utfordrer mamma og pappa både ved å finne plass til han i våre travle liv og eventyr vi tidligere hadde helt for oss selv.

Og når alle er samlet er vi en familie på 5!

Vi bor for tiden i Farbrorstorp, en liten plass utenfor Örebro i Sverige. Her bor vi tett på skog og mark, men likevel nært eventyr både i Sverige og i Norge.

Vi har også bodd et par år utenfor Oslo og en periode i Stavanger, og har masse eventyr fra disse stedene som vi stadig plukker opp og skriver om her.

Og innimellom det prøver vi å bestige 2000-meterstopper, gå på toppturer på ski i Trollheimen, vandre i nasjonalparker og i det hele tatt nyte livet, naturen og eventyrene som venter utenfor døren!

Når vi tar med barn på tur varierer eventyrene våre fra store fjellbestigninger til nære helgeturer og dagsturer. Mest i telt, noen ganger på hytter og iblant på hotell.

Vi skriver denne bloggen for å dele våre eventyr med alle som vil lese, for å inspirere flere til å velge aktivt friluftsliv både med og uten barn, og ikke minst for å gjenoppleve eventyrene våre igjen og igjen!

Vil du bli bedre kjent med oss og finne ut av hvorfor vi skriver denne bloggen og deler alt for omverden må du gjerne lese her!

HELLO AWIN

Vil du vite mer? Kontakt oss da vel?

11 + 11 =

Hvorfor ikke følge oss?

Pin It on Pinterest

Share This