<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Klar for nye eventyr langs Bergslagsleden

13 jun, 20180 kommentarer

Nå har vi brukt de siste tre-fire ukene på å flytte til Sverige, og det har vært mer arbeid og styr enn planlagt.

Heldigvis er vi kommet oss til en helt fantastisk liten plass, nå bor vi i et lite hus ute i skogen der vi kan åpne dørene og barna kan løpe fritt hvor de vil!

Billydene vi er vant med er byttet ut med fuglesang, og morgenrushet utenfor vinduet består av rådyr, harer og elg.

Nå bor vi nært naturreservat, urskog og badevann, og likevel bare 3 mil fra storbylivet i Örebro. Vi kunne ikke hatt det bedre!

Lillsjön ligger utenfor Örebro

Likevel satt vi i går kveld og snakket sammen, da plutselig Isabella sa at hun ville reise en plass. Og selvfølgelig skal vi reise!

For selv om vi bor midt i paradis trenger vi å komme oss bort, få tankene vekk fra flytteesker og gressklipping og over på absolutt ingenting.

Langs hele Örebro fylke går en av Sveriges mer kjente stier. Denne heter Bergslagsleden, og strekker seg hele 280 kilometer fra start til slutt, fordelt på 17 etapper.

Du kan gå hele Bergslagsleden i ett, gå en og en etappe som gjerne strekker seg opp til 20 kilometer, eller ta så mange etapper som du ønsker, når du måtte ønske det.

kart over hele bergslagsleden

Vi fant ut at vi har 5 dager vi kan unne oss, og det rekker akkurat til 5 etapper og ca 100 kilometer langs Bergslagsleden fra startpunktet i Kloten til der vi tenker å slutte av ved Hammarby!

Å gå Bergslagsleden blir en spennende introduksjon til Örebro og Sverige! Nå skal vi inn og vandre i skogen i 5 hele dager, og vi kommer til å gå gjennom variert terreng og mange nasjonalparker underveis.

På veien skal vi sove i telt, og det blir også en ny erfaring å gå så langt på tur med Leo som nå er blitt et lite (og tungt) barn!

Han skal sitte i bæremeis hele veien, og det betyr at vi må pakke lett og smart, på tross av at vi må ha med bleier og mat for 5 hele dager!

Å gå så langt med minst 20-30 kilo på ryggen kommer til å bli en prøvelse, men de som kjenner oss vet at vi ikke er redd for nye utfordringer!

Turen begynner allerede i morgen, og underveis kommer vi til å prøve å oppdatere vår Instagram og Facebook i alle fall en gang om dagen.

Når vi har kommet oss hjem og samlet både tanker og bilder gleder vi oss til å fortelle om hvordan det gikk!

Akkurat nå er det full gang med pakking, matinnkjøp og klargjøring av hus for å være borte så lenge. Følg oss på sosiale medier så lenge, nå kobler vi ut og forsvinner i skogen!

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This