<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Planlegge helgetur med småbarn

18 mai, 20180 kommentarer

Vi har hatt det så travelt de siste ukene med pakking, rydding, kasting og alt som hører til. Vi har allerede kjørt et flyttelass til Sverige, og nå er det under 2 uker igjen til vi flytter til en helt ny plass!

Når det er kaos rundt oss så kjennes det ekstra viktig å investere i de tingene som gjør at vi har det godt. Derfor skal vi bruke pinsehelgen på en lang og god telttur til nye områder sammen.

Planleggingen har foregått noen dager nå. Aller helst har vi lyst til å gå opp til Trolltunga, men vi tenkte at vi heller får velge noe mer sentrumsnært. Utforske litt av marka rundt Oslo før vi flytter herifra.

Vi reiser ut på lørdag når Isabella er ferdig på jobb, og vi må være tilbake til mandag formiddag.

Det gir oss to gode netter i telt, og pakker vi smart kan vi klare å gå et par mil på de to dagene.

Vi ønsker å komme oss litt opp i høyden, utforske små og store fjelltopper og utsiktspunkter nært Oslo, og ikke minst finne deilige teltplasser der vi kan senke skuldrene og nyte livet sammen.

Skulle vi kanskje heller ha vært hjemme og pakket ned de siste sakene? Vasket badet? Helt sikkert!

Men det klarer vi nok å presse inn når vi kjenner at avreisedagen nærmer seg. Nå gjelder det å nyte livet, det deilige været og våren i marka!

UT.no er et av våre favorittverktøy når vi skal velge turer. Vi bruker det til å finne forslag til turer, og det er lett å se hvor lang tid det tar å gå en tur, hvor mange høydemeter og antall kilometer det er.

Også googler vi, studerer kartet og finner oss potensielle teltplasser før vi kanskje gjør om på ruta underveis når vi er på tur. Turen skal ikke være overplanlagt, men det er godt å ha noe å gå ut ifra.

Å dra på telttur med Leo er også en prøvelse, for det er mye bagasje som skal med, og vi kan ikke løpe avgårde i timesvis om dagene heller.

Det er tungt, varmt og slitsomt, og vi må legge inn god tid til pauser og hvile på etappene våre. Da er det greit å ha alternative ruter.

Kvelden går med på å pakke sekker og gjøre seg klare for helgens eventyr, og så fort vi får roen til det skal vi fortelle deg alt om hvor vi reiste og hvordan det gikk!

Det er mange nok eventyr å fortelle om når vi får tid, så følg med!

HA EN HERLIG UTEHELG!

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This