<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Skitur og grilling i fjæra

17 mar, 20180 kommentarer

Denne lørdagen tok jeg med alle tre barna på en tur ned til vannet. Sola skinte, og snøen lå fremdeles godt i terrenget. Isabella var bortreist, så jeg fikk planlegge en liten nærtur som var overkommelig alene med tre barn.

Å kunne gå 10 minutter fra Høvik togstasjon og ned til havet er en luksus som vi ikke tar for gitt! Her er vi ofte på godværsdager, både på korte og lange turer.

Denne dagen pakket vi ved, pølser og ski og gikk nedover mot vannet. Det ble selvsagt tid til et lekestopp på barnehagen!

Vel fremme fikk vi tent opp bål på den nedsnødde bålplassen ved vannet. Aiko fikk hjelpe til med å legge opp bålet og spikke pølsepinner, mens Saga passet på Leo.

Etter at vi hadde spist oss mette, fikk jentene bevege seg usikkert ut på isen for å kjenne at den var trygg. Det er alltid litt skummelt første gang man går ut, men her var det masse mennesker ute på isen, og det var kjørt opp skiløyper på kryss og tvers.

Saga ble ivrig og ville ha på skia, og da fulgte Aiko like etter. Jentene gikk på ski med pappa og Leo humpende bak med barnevogn i sporet, og vi tok snarveien hjem over vannet. En herlig nærtur!

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This