<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Storsjøbadet og telttur i Sverige

18 jul, 20160 kommentarer

Fra Innerdalen hadde vi kjørt opp til Trondheim, men etter et par dager med en vanlig regntung og kald trøndersk sommer bestemte vi oss for å reise østover inn i Sverige der langtidsvarselet lovte strålende sommervær.

Vi pakket bilen og sa farvel til Trondheim og planene våre her for denne gang, og kjørte over grensa.

På veien måtte vi selvfølgelig innom Storsjøbadet!

Storsjøbadet i Østersund var alltid en favorittdestinasjon på sommeren da turpappa var liten – både nært og veldig langt fra Trondheim på en gang!

Det var på tide med en gjenforening til barndommens somre med barna!

Og det eneste som var annerledes var at Storsjøbadet var blitt mye mindre siden sist!

barna på vei inn til storsjøbadet

Det er nok av sklier, stupebrett, barnebasseng og voksenbasseng til at vi brukte flere timer her, og både barn og voksne storkoste seg!

Selv om Storsjøbadet kanskje er et litt utdatert badeland og langt i fra et av de største som finnes, så er det mer enn nok her til å underholde en liten familie etter tunge regnværsdager i Trondheim!

Etter en dag på Storsjøbadet begynte det å nærme seg kveld, og vi måtte finne et sted å overnatte.

Vi kunne ikke bruke penger på hytte eller hotell på denne turen, så for å gjøre det billig måtte vi sove i telt.

Heldigvis er det sol lenge på sommeren, og vi valgte etter en stund å kjøre av motorveien for å komme inn langs en innsjø vi hadde sett på Google Maps.

Vi prøver alltid å kjøre av hovedveiene og inn på gamle småveier langs elver eller innsjøer – her finnes det mange små hemmelige steder man kan slå opp telt!

Og etter litt kjøring fant vi plutselig en liten sti som førte ned til et lite vindskjul med bålplass og det hele!

teltleir utenfor storsjøbadet middag ved vannet på telttur med barn

Aiko hjalp pappa med å sette opp telt og bære inn soveposer og kosedyr, mens Saga hjalp Isabella med å lage middag.

I vannet lekte fiskene, vi hadde trær til å slå opp hengekøyen, og ved bålplassen fikk vi se solnedgangen over denne flotte, navnløse innsjøen.

Det er så utrolig godt å bare kunne slå opp teltet der man vil, leke rundt i skogen og nyte livet på vei til neste destinasjon.

lek i hengekøye på telttur utenfor storsjøbadet

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This