<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Turfamilien flytter til Sverige!

5 mai, 20180 kommentarer

Vi har det så travelt for tiden at vi nesten ikke rekker å skrive noe som helst… Fordi nå skal vi flytte til Sverige!

Å joda, det kommer et innlegg nå og da. Det er så mange turer, opplevelser og erfaringer å dele at vi ikke helt vet hvor vi skal begynne. Akkurat nå drømmer vi oss tilbake til gamle eventyr og skriver om det vi vil kommer på.

Også setter vi datoen tilbake til da turen eller opplevelsen skjedde. Nå har vi turer tilbake til 2015, men det er fremdeles mange hull som må fylles!

Vi trenger bare litt tid! Og nå er det fullt kaos her hjemme. Pappesker overalt, møbler og ting er solgt eller pakket ned. Vi har det veldig travelt, for om bare 4 dager skal vi kjøre mesteparten av flyttelasset vårt. Og den 01.06 bor vi offisielt i Sverige!

Så hvor flytter vi, og hvorfor?

Vi flytter tilbake til Isabellas barndomstrakter, like utenfor storbyen Örebro. Den ligger nesten midt i mellom Oslo og Stockholm, så nå kommer vi til å bo midt i smørøyet!

Her har vi funnet oss et lite hus midt ute i skogen, der vi bare kan åpne døren og løpe ut på oppdagelsesferd hver eneste dag!

Med skogsstier, elver og et rikt dyreliv praktisk talt rett utenfor døren, er det duket for store opplevelser.

Vi får også mulighet til å ha dyr, begynne å brygge eget øl i den gamle låven, ha trampoline, slack-line, badebasseng og mye, mye mer.

Bil kommer til å bli en ny nødvendighet for oss nå som vi ikke kommer til å bo nært et så bra kollektivtilbud som det finnes i Oslo, men det byr gir oss også muligheter til å reise langt i helger og ferier for å oppdage nye områder!

Norge – vi er ikke ferdig med deg enda!

Grunnen til at vi flytter er rett og slett fordi vi ønsker og trenger å være nært familie og venner. Vi har mange venner i Oslo, men ingen familie. Nå som Leo snart fyller 1 år hadde det vært fint for oss å kunne vært kjærester en gang i blant.

Få barnevakt og dra på kino for eksempel. Eller mest av alt få barnevakt og reise til Jotunheimen for å tinderangle en hel helg!

Det har ikke vært en enkel beslutning. Vi har jobb og nettverk i og rundt Oslo, og vi trives veldig godt med å bo her vi bor. Men for at vi skal kunne være lykkelige og oppleve nye eventyr også i fremtiden ble det et nødvendig valg å ta.

Nå gleder vi oss masse til å utforske Sverige og fortelle deg alt om det! Og i mellomtiden skal du se at det nok blir tid til å oppleve litt mer av marka og områdene rundt Oslo også – det skal vi skrive mer om veldig snart!

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This