<link rel="stylesheet" id="bibblio-rcm-css-css" href="//cdn.bibblio.org/rcm/4.6/bib-related-content.css" type="text/css" media="all">

Vi prøver campinglivet i Sverige

20 jul, 20160 kommentarer

For første gang bestemte vi oss for å bo litt mer komfortabelt denne sommerferien.

Etter en telthelg i Innerdalen og en teltovernatting ved Storsjøbadet, gikk turen nå videre for å prøve campinglivet i Sverige på den berømte Stenö Camping i Söderhamn.

Selv om denne lille perlen av en campingplass er godt kjent i Sverige, var det ikke trangt på teltplassen. Folk her foretrekker nok å sove i campingvognene sine, og det passet oss veldig bra.

Vi fikk en herlig tetplass for oss selv, og kunne samtidig nyte campingplassens fasiliteter.

Her kunne vi dusje innendørs, lade telefoner og bruke kjøkken! Og med lekeplass for barna, lange sandstrender og store skogsområder lå alt til rette for noen deilige dager i solen. Vi hadde rømt fra det dårlige været i Trondheim, og her var det som å være i syden!

 

Luksus på camping i Sverige:

strand på camping i sverige

Barna badet i havet, vi bygget sandslott og gikk turer i skogen på leting etter markjordbær. Vi lagde deilig mat på primusen, og nøt lange sommernetter utenfor teltet.

plukke markjordbær i skogen

Siden området var så begrenset, kunne barna gå rundt selv og leke, og det hendte vi plutselig hadde mistet Saga, bare for å finne henne igjen på lekeplassen med et par nye venner.

bade på camping i sverige

Å betale for å sove i telt er ikke helt turfamilien sin stil, men på Stenö Camping hadde vi noen helt fantastiske dager som både barn og voksne kommer til å huske på i mange år!

Det er noe med å slippe litt av ekstraarbeidet med det å bo i telt, om bare for noen dager.

Da kan både voksne og barn slappe litt ekstra av og bruke mer tid sammen til å bare nyte!  

Vi i Turfamilien skriver om våre turer høyt og lavt med og uten barn i Norge og utlandet. Vi vil at alle skal komme seg ut på tur, uansett om du har små, store eller ingen barn. For å bli bedre kjent med oss kan du lese mer på denne siden. Legg også gjerne igjen en kommentar til oss, så vi kan bli bedre kjent med deg!

hits

Les mer:

Pin It on Pinterest

Share This